6 Ocak 2011 Perşembe

KERİZİM BEN KERİZİM KERİZİM lalalalala la la

Bitlerimden kurtulduğumu düşünüyorum,  ama kesin çözüm için saçlarımı boyatmamı söyleyen arkadaşları dikkate alacağım ve yarın yapıcağım bu işi.
Önceki yazımda köyüyüm ben kötüyüm diye naralar atıyordum ya benden kötü mötü bi bok olmass , hani bitlerimi de alıp kayınvalideme gidicem demiştim ya yalan oldu o tabyki kaşıntıya dayanamadım o akşam evde kalıp 5 kere kafamı yıkadım bit şampuanıyla. Sonuç eşim hala bir anlam veremiyor son iki günüme.
Bu arada günlerdi hasta olduğumu anlatmaya çalıştığım kayınvalidem dün yine beni çağırdı, yaa hastayım hiç mi acıması yok bu kadının, kesin bir planı var ve ben bu planın büyük bir parçasıyım yada sadece piyonuyum çünki anladımki illa getirticek beni ya beni zor durumda bırakıcak yine toplum içinde  yada bişey aldı hava atıcak bana içinde kaldı.
Ama has ta yım ........ ala allaaaaaa

2 yorum:

  1. ben nasil bitlendigini merak ediyorum hala.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil