8 Aralık 2010 Çarşamba

Bu Bloğu Okuyanlar

Bu bloğu yazmamdaki amacım yaşadıklarımı paylaşmak ve benim yaşadıklarımı yaşayan başkalarıda var mı bilmek istememdi,çünki  paylaştıkca azalan sadece acılar değil haksızlıklar da ve bir sürü şey.
Ben sadece evlendim, atomu icat etmedim yada ampulu ben bulmadım biliyorum ama inanın bana
sevdiğin adamla  evlenip onun, canı ailesine katılmak ne hoş diye düşünürken, aileye mi katıldım yoksa benden önce egolarca oluşturulmuş sisteme mi dahil oldum bilemiyorum, dışarıdan bakıldığında, kalabalık aile toplantıları veya davetlerde ne kadar mükemmel, ne kadar sıcak,  ne kadar harika insanlar olarak görünüyorus ama size yeminedebilirim ki,  birbirimize attığımız tüm o gülücükler, sarılmalar, el öptürmeler, hepsi yalancıkdan hepsi sistemin getirdiği yapılması gereken şeyler , ben mi abartıyorum, hayır inanın insan uyuz bir şekilde öpüldüğünde bunu anlar, hepimiz bizim için canını verebilicek annelerimizin kızlarıyız, ben  evlenmeden önce çıldırttığım, her türlü naz yaptığım annemin, canına okuduğum annemin o sarılmalarını , öpücüklerini şimdi düşünüyorumda keşke o anlarda anneme oofff  diyip kendimi kaçırmasaymışım, çünki onlar tapınılası gerçek sevgi göstergeleri, şimdi hasretle annemle görüşüceğimiz günleri bekliyorum, tekrar gerçek birşeyler hissedebilmek için. Gerçek olanı görebilmek, yaşayabilmek için.
Ben bu bloğu  eşimin ailesi hakkında  veya çevremdeki diğer insanlar hakkında, bilgiçlik taslamak için değil, buradan birilerine ulaşıp onlardan yardım almak için açtım. Çünki eminim ki varsınız biliyorum belki alt komşumsunuz, belki dün gittiğim banka da sıramı beklerken yanınıza oturduğum birisiniz, kim olduğumuzun bir önemi yok, yaşadıklarımız, bize dayatılanlar önemli, işte bunlar ortak yönlerimiz , ortak şeyler yaşıyor olabiliriz o yuzden birbirimize yardımcı olalım evet buradan, fikirleriniz , yorumlarınız benim için çok önemli , anlattıkalrımın çoğunu komik bir dille anlatıyorum ama inananın bana çoğu da sindirilmesi zor anlardı, çok tosladım ben,  hemde çok fena ve çok kere ama  size burada yazarken  artık okadar acıtmıyorlar canımı.
Teşekkürler

3 yorum:

  1. kesinlikle destekliyorum.. merakla bekliyorum.. komik olmasına gerek bile yok.. yaz yeter....

    YanıtlaSil
  2. güzel fikir..beğendim çok

    YanıtlaSil
  3. merhaba. blogunu gördüğümde ilgimi çekti ve yazılarının bazılarını okudum.ben de yeni evli sayılırım.ne eşimin ailesiyle ne de o benim ailemle ilgili bir sorun yaşamıyoruz. ancak çevremde ve kızkardeşim de başta olmak üzere arkadaşlarımın çoğunun derdi yaşadığın şey. burada denge unsuru olan kişi eşin bence...konustun mu bilmiyorum ama onun bu isyanından haberdar olması gerekli...sana bol sabır ve kolaylıklar dilerim...

    YanıtlaSil