23 Kasım 2010 Salı

TAŞAKLI KADIN LA evleneceksin abiiii

Eşim askerlik arkadaşlarından biriyle telefonda konuşuyor, ben mutfaktayım sesi geliyor, ee naptın abi yok mu bişi evlilik filan yengeyle hııı ?
 Karşıdan olumsuz bir cavap alıyorki, şöyle diyor; boş verr bee abii sana kız mı yok bulurus sana şöyle en taşakklısından bir kız evlenir  yuvanı kurarsın. Karşı tarafın buna hiç bir itirazı yokki hatta hoşuna gitmiş olmalı bizimki şöyle diyor tabiyyy caanımm tabiyy  bak gör düzenli hayat, işini gücünüde yoluna koyar.
Ben. nasıl yaa taşaklı bir kadınla evlilik, düzenli bir ev ve iş hayatımı demek, ayrıca taşaklı kadın ne demek ?
Yoksa benıde mi öyle görüyorr ııyppp iğrençsin kocacım iğ ren ç... Neyseki mutfakta bir yerlerimi kesmeden telefon görüşmesi bitiyor ve yanıma çağrıyorum eşimi.
Taşaklı kadın ne bee diyorum,  hee o mu diyip sırıtıyor mahçup mahçup, yaaa işte  askerden arkadaşlarla  böyle biraz küfürlü argo konuşuyoruz biz, ama onlarda hep böyle konuşuyor, hee saol içim rahatladı   bir alay adam taşaklı kadın diyemi bahsediyor bizden  diyorum, yaa senden değil diyor hem o kötü birşey değil ki  taşaklı kadın böyle ağır düzgün, elinden her marifet gelen, evinin kadını doğru dürüs biri anlamında diyor.  Bu sefer ben  ne yani şimdi ben taşaksızmıyım neden senden değil diyorsun diyorum, benim canım eşim böyle başı omuzuna düşmüş şaşkın şaşkın bakıp anlam vermeye çalışıyor.

Ya anlamıyorum benim eşim asla bu tarz konuşan biri değildir ama asker arkadaşlarıyla konuşurken bir anda değişiyor argo konuşuyor .alaa alaaa neden acaba?

7 yorum:

  1. Bu devirde öyle kadın bulmak zor =DDDD

    YanıtlaSil
  2. her iki anlamında da bencede zor

    YanıtlaSil
  3. taşşaklıyım taşşaklısın taşşşşşaklıyız =) öyle demeyin ama

    YanıtlaSil
  4. ııyy çok kotu bi ifade şekli amaaaaaaaaa :S:S

    YanıtlaSil
  5. Bir kadını övmek için erkeklere ait bir kavramı kullanamak bence baştan yanlış zaten. Hani bu "erkek sözü" diye söz vermek gibi bişey. Niye kadın sözü güvenilir değil mi geçerliliği yok mu? Ya da kadın taşaksız diye yeteri kadar iyi değil mi? Veya "erkek gibi kadın" derler, ya da delikanlı kadın vs. bence bunlar övücü değil küçük düşürücü sözler.

    YanıtlaSil
  6. taşak askerlikte "güç" yerine kullanılan kelimedir, korkma kötü bişi dememiş :)))

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil