1 Mart 2012 Perşembe

EŞİMİN BENSİZLİK TARİFİ, PEKİ ŞİMDİ GİTMEK Mİ ZOR, KALMAK MI?

 Hani her gece yatmadan önce, hep benden sonra giriyorsunya yataga, sen benim hemen uyuduğumu sanıyorsun, ben seni dinliyorum oysa,  yüzünü yıkamanı, dişlerini fırçalamanı sonra odaya geliyorsun krem sürüyorsun  tüm sıralamanı biliyorum duyuyorum artık hissediyorumda diyebiliriz,  sonra yanıma uzanıyorsun senden önce miss kokun uzanıyor yanıma, sonra buzz  buzz sen,  tenim ürperiyor, ama sarıl sen yinede, hep soğuksun hep üşürsün sen zaten,  şimdilerde sen her gidişinde yatamıyorum ben, yatsamda uyuyamıyorum, dişlerimi fırçalayıp yatıyorum,bir şey eksik kalıyor hep, kalkıp biraz geziniyorum evin içinde,  herşeyi kontrol ediyorum yatıyorum ama bir şey eksik bazen kalkıp tekrar dişlerimi fırçalıyorum yatıyorum,  ama bir şey eksik, sen eksiksin, ben senın yüzünü yıkayıp, dişlerini fırçaladığını duymak istiyorum hergece ,buzz gibi gir yatagımıza serinliğinle ürpert beni yine , yoksa ben sensiz uyuyamıyorum sevgilim benden romantik olur mu, ancak bukadar olur sevgilim haklısın kaba saba bir adamım, aman ne yapayım daha önce  hiç ölesiye sevdiğim, her hareketini her tıkırtısını böyle önemle dinlediğim, ve herşeyine hayranlık dıyduğum biri olmadı ki hiç, o yüzden ben bilmem ela gözler, bal dudaklı şiirler  şarkılar,  sen benim ezbere  bildiğim,  her zaman hasret duyduğum tek melodisin çünki. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AHH be sevgili,  benim peki neden duyduğum  tek ses ya kendi sesim yada tartışmalarımız oluyor,
ben neden duyamıyorum hiç,  o melodiyi 
NEDEN ?

8 yorum:

  1. gözlerim doldu okurken..:S galiba hassasım bu ara..

    YanıtlaSil
  2. esiniz cogu turk erkegi gibi duygularini gosterebilen biri degil anladigim kadariyla .. Esinizden de muhakkak sesler geliyordur farkli bir yaklasim deneseniz ?
    benimde esim biz evlenmeden once ( 7 yil once) bana bir mektup yazmisti cok begenmistim ve devami gelir sandim ama gelmedi !!
    gecenlerde buldum okudum ona benmi yazmisim bunlari dedi utandi :D arada hatirlatmak lazim hangi duygularla yola ciktiklarini hayatin tek duzeligine gecim derdine kapilip gidiyoruz zamanla ..

    YanıtlaSil
  3. canım sorun ne tartışma neden çıkıyor bilmiyorum ama bence sen görmek istediğini görüyorsun .. tartışmalar ve tartışma sebebi çıkarılcak birşeyler arıyorsun habire.. bende böyleydim ewliliğimizin ilk üç ayı cehennem gibiydi hergün ağlıyordum sebeb saçma sapahan şeylerden kavga çıkarmamdı sonra kendime geldim bi silkelendim şimdi tartışmamız bile olmuyor çok şükür.. birde erkeklerin duygularını dile getiremediklerinin bir örneğini veriyim de şükret sen seninkine en azından adam mektup yazmış .. benimki daha seni sewiyorum bile demezzz..oyüzden elindekinin kıymetini bil ,boşasan daha iyisini bulurmusun bir düşün;) çok öptümm

    YanıtlaSil
  4. nerelerdesin yaaa.Bolgunnu yeni kesfettim ve hepsini okudum 1 yildan fazla olmus sen yazmayali cok merak ettim

    YanıtlaSil
  5. Evli çiftlere , Karşınızda Eşinizin Seks İhtiyacının Giderilmesini Ve Mutlu Edilmesini İsterseniz .Çekinmeden Bana Ulaşabilirsiniz.Güven ve Gizlilik Prensibimdir.Güzel Çirkin , Kapalı Açık Ayırt Etmem Sadece O An Partnerimi Doyuma Ulaştırmak Ve Orgazm Etmek İçin Varım.05395736707 semih. Evli Çiftler , Gece Her Saat Arayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Ateşli ve Azgın Bayanlar Adana ve yakın çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven çerçevesinde bir ilişki arayan Sexs’te Sınır Tanımayan ve ne istediğini bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorum..
    0545 – 352 – 25 – 52 Özele Açık ! ” Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp Line Tango Wiber Var!

    Merhaba, Evli Çiftler Eşinin Mutluluğundan Mutlu Olan, Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. (Fotoğraf ispatlı) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın ' 0545 - 352 – 25 – 52 '' Özele Açık ! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil