30 Mart 2011 Çarşamba

One Minute diyorumm ullaaannn Halvetteyim

Hafta sonu insan ne yapar bol bol uyur, dinlenir, sevgililer, eşler ne yapar bol bol uyur, dinlenir sex yapar, pekiii biz ne yaptık, daha doğrusu ne yapamadık,  tabyki muheteşem üçlü (kayınvalidem, büyük oğlu ve gelini ve veletleri) tarafından sabahın körü taciz edilince, birbirimizi taciz edemeden kalktık yatak dan, yaa bu kadar mı olur, telefon ediyorlar hem beni hem eşimi arıyorlar , telefonlar salonda bakmıyoruz, elleşiyoruss çünki, birden dehşet bir şekilde kapı zili çalmaya başladı bismiillah kalk hadi bey kalk savaş ilan edilmiş seni almaya geldiler diyorum, yaa uffff gerizekalı komşulardır bi hafta sonu evdeyiz  bakma boş ver dedi, bu arada hala telefonlarda çalıyor tesadüf olamaz herhelde kapıyla telefonların aynı anda çıldırması, benimki kalktı balkona çıktı kimmiş diye aaa maa ailesiymişş hadi hadi gelin diyorlar, benimki yok mok diyor, yorgunum diyor dinletemiyor, bende tüm bu sex karştı konuşmaları duyup giyinmeye başladım en azından yukarı çıkarlarsa üzerimde kilotum olsun dimi ama  benimki geldi dur dur giyinme dedi  hadi bir dakika hadi hadi lütfen dedi yaa yok istemiyorum sıkıldım ben dedim yaa sdece bir dakika diyorum hadiii diye ısrar etmeye başladı, bende  mırın kırın ettim zaten bir dakika geçti  ee hadi ozaman dedim derken telefon çaldı tekrar, benimki telefonu bir açtı, yaa bir dakikaa diyorum yaaa diye bir bağırdı, meğer arayan elemanıymış tmm abi diyip kapamış çocuk telefonu korkudan, neyse giyindik çıktık, bunlar yolda muhteşem yüzyıldan bahsediyorlar arabada ulan birden aklıma geldi hani şu padişahın paso halvetlendiği dizi diilmi bu lann, haremde  onlarca kadın var adam yıne hepsiyle bir güzel işi pişiriyor, lan bizim evde bir tek ben varım yine bana sıra gelmiyor.

4 yorum:

  1. canım ya çok hoşsun çokkk güldüm yıne harıkasın :))))

    YanıtlaSil
  2. teşekkürederim
    senin sayfanın ve bebişinin hayranıyım

    YanıtlaSil
  3. :)) Alemsin ya çok güldüm , bekarlar ( bkz:asit)da sanıyo ki evliler çok rahat .Neymiş efenim tüm genellemeler yanlışmış :)))

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil