25 Kasım 2011 Cuma

NE ÖZGÜVEN AMA

Bazen insanlardaki özgüveni kıskanıyorum ama koşulşuz şartsız olan özgüven var ya onu kıskanıyorum ben, hani ben yapsam daha iyisini yaparım özgüveni o, kişi hiç bir şey üretmez, yapmaz, ortaya hiç birşey koymaz ama yapılana muhalefettir ve emindir ki yapıcak olsa, kendisinin yaptığı kesin daha iyidir.
 Boş insanların bu özgüveni vallahi hayranlık uyandırıyor bende,  görümce kişisindede var bu özellik , kız hayatı boyunca başladığı hiç bir şeyi bitirmemiş, okulu, kursları, okudugu kitapları hep yarıda bırakmış, hayatı boyunca bitirebildiği tek şey tabağındaki yemek olmuş, ama öyle bir konuşuyor ve yaşıyor ki, küçük dağların tümünü o yaratmış, büyüklerinde temellerini o atmış gibi. Bense o kadar yer gezdim, o kadar kitap okudum, uppp uzunnn bir eğitim hayatı, çalışma hayatı ama o görümce kişisindeki öz güven yok bende yarabbim, eşimdede var bu özlellik, anneleri öyle bir yetiştirmişki onları doğuştan sahipler buna,benim gibi sonradan edinmemişler, o kadar belli ki annelerinin onlar küçükken düştüklerinde suçu kaldırımda, hatta o kaldırımı oraya koyan belediyede buldugu, valla ben düştüğümde kan revan içinde ağzım burnum patlamış, dizlerim paramparça olmuş vaziyette eve gitmek istemezdim çünki annem koca kaldırımı göremedinmi, daha düz yolda yürümeyi bilmiyorsun diye azarlar, dışarıyıda yasaklardı bana, ben böyle büyüdüm. Şimdi düşünüyorumda onların annesinin yaptığımı daha doğruymuş acaba, çünki onların sahip olduğu özgüvenin yarısına sahip değilim, hep acabalar, hep yeteri kadar iyi değilimler ben buyum, bu kadarım. Ben çocugumu nasıl yetiştiricem hangi yöntemi seçicem bilmiyorum, sanırım iç güdüsel olarak ya annemin yöntemini uygularım, yada yine anne içgüdüsüyle kayınvalidemin yöntemini bilemiyorum şu an, hep anne olunca anlarsın diyorlar ya bakalım olunca görücezzz.

6 yorum:

  1. resme bayıldım biraz ders almam lazım bu kedicikten. Özgüven eksikliğim var da...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Evlilik ve özel gün afişleriniz,ertesi gün kapıda ödeme ile elinizde,

    Bilgi için ;

    http://www.diijitalbaskiizmir.org

    YanıtlaSil
  3. Evlilik ve özel gün afişleriniz,ertesi gün kapıda ödeme ile elinizde,

    Bilgi için ;

    http://www.diijitalbaskiizmir.org

    YanıtlaSil
  4. Evlilik ve özel gün afişleriniz,ertesi gün kapıda ödeme ile elinizde,

    Bilgi için ;

    http://www.diijitalbaskiizmir.org

    YanıtlaSil
  5. Evlilik ve özel gün afişleriniz,ertesi gün kapıda ödeme ile elinizde,

    Bilgi için ;

    http://www.diijitalbaskiizmir.org

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil