27 Ekim 2011 Perşembe

SANIRIM, BU ADAM YER YÜZÜNDEN YOK OLSA, TATMİN OLURUM

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19096636.asp
HİÇ BİRŞEY OKUMAK, YAZMAK,  DUYMAK,  İSTEMİYORUM , KENDİMCE  BİR ŞEYLER YAPIYORUM TATMİN OLAMIYORUM.  GERÇEK TATMİNSİZLİK BUYMUŞ NE EVLİLİKLE İLGİLİ,  NE İLİŞKİLER,  NEDE KARİYERLE İLGİLİ, VAN İÇİN DUA EDİYORUM KÜÇÜK YARDIMLAR YAPIYORUM VE TATMİN OLAMIYORUM BU TATMİNSİZLİK BENİ DELİRTİYOR. 

20 Ekim 2011 Perşembe

KAYINVALİDEM' DEN İNCİLER (Bebeğim hakkında)

Kayınvalidemin, bebek yapın ısrarları son hız devam ediyor. Gerçekten son hız çün ki yeni bir boyut kazandırdı son açıklamalarıyla konuya, bütün gün bebek bebek aralarada , yeni beşiğe ne gerek var, sakın haa yeni araba alıyım deme, bak bir sürü oyuncak var torunlardan kalan , çok şükür senin bebeğinin, daha doğmadan herşeyi olucak, ee herkes şanslı doğmuyor böyle hadi hadi yapın artık bir bebek neyi bekliyorsunuz daha.                Beni nasıl bir hamilelik sürecinin beklediğini anlamış bulunuyorum. Ve evet çok istememize ragmen eşimle bir bebek, korkuyorum, yalnız, bu tarz insanlarla 9 ay ve sonrası bilemiyorum. Birde gen faktörü var ki çok düşündürüyor beni, bebeğimi sevmek isityorum, sadece dogurduğum için değil, ,iyi huylu, güzel ahlaklı, akıllı, sağduyulu bir birey olduğu için sevmek istiyorum onu. Allahım inşallah gönlüme göre nasip eder.            AMA KORKUYORUM

18 Ekim 2011 Salı

DUYGU SÖMÜRÜSÜ DALINDA ÖDÜLLER KAYINVALİDEME

Kayınvalidem gezici kütüphane modunda, gezici kayınvalide, istek olursa sizlerin oturduğu yerlerede gönderebilirim,, ben böyle bir kadın böyle bir insan görmedim, yaklaşık 1.buçuk - 2 aydır kızları ve gelinleri arasında gezip evine geçen hafta sonu döndü, ve döneli  daha 3 gün olmuş ve kızına bir numaralar kendini acındırmalar aman allahım, eşimin kızkardeşindeyim kayınvalidem aradı, kız nasılsın anne dedi kadın başladı aman allahım ne acındırma ne ajitasyon , çok soğuk ev, eski binaya, çok fatura gelmesin diye açmıyorumda kombiyi, kışın en soğuklarında yakıyım bari diyorum, valla elim burnum görsen buz çok soğuk, yaa bakarmısın ne kadar acımasız bir kadınsın sen yaa, kızz mahvoldu annesinin söyledikleri karşısında ve kız zaten hiç istemiyor annesinin uzakta olmasını uzak dediğimde kız beşiktaşda oturuyorsa annesi etilerde gibi düşünün, sürekli annesinin yanlız kalmamasını evi boşaltıp bizlerde kalmasını teklif edip duran bir kız bu tby parçalandı yüreği hemen anneciğinin anlattıkları için, kapadı telfnu bana gariban ,çilekeş bir ana portresi çizdi hemen ama haksızmıyım.... sencede gelmesi gerekmezmi kalsın bir ay sende biray bende filan baktım kız beni bağlamaya başladı, yaa bir şey söyliyimmi size bakın gerçekten tanımasam kayınvalidemi, evini bilmesem yaşam standartlarını bilmesem tamm herşeyi bırak yaşlı olsa 70-75 yaşında olsa gelsin başımın üstünde yeri var var ama benim kayınvalidem genç kayınpederim de öyle, şimdi bir evde iki evli çift olmaz ki  ne onlar ne biz rahat edebiliriz, hem sonra benim kayınvalidem öyle köşesinde sessizce oturup tatlı talı hikayeler anlatan ton ton bir yaşlı olmazda zaten. Ben birde şuna kızıyorum ben annemi arasam annemin soğukdan burnundaki sümükleri donsa, akarken gözyaşları donsa asla bana bunu söylemez, ben üzülmiyim diye anlatmaz, anneler böyle değilmidir kan tükürse kızılcık şerberti içtim der. Benim sinir olduğum nokta bu duygu sömürüsü, sürekli şikayet modunda bir kadın sürekli ağrıları sızıları ve tüm bunlara ragmen yaptığı işlerden bahseden mız mız bir kadın, kayınpederim bile onun aylarca gezip tozmasına birşey söylemiyor, evde başını dinliyor adam. Off allahım eşim içim bir çok şeye katlandım, katalanabilirimde ama herşeye mi  işte onu bilemiyorum.

14 Ekim 2011 Cuma

BAZEN EŞİM VE AİLESİ,  KENDİLERİ BİR ANNE VE BABADAN OLMA,  SANKİ BEN YUMURTADAN ÇIKMAYMIŞIM  GİBİ DAVRANIYORLAR                                             ALOOOO BENDE İNSANIM, BENİDE DOGURAN BİR ANNE, HER ZAMAN YANIMDA OLAN BİR BABA VE ÇOK ŞÜKÜR KARDEŞLERİM VAR.

12 Ekim 2011 Çarşamba

EV SAHİBESİ KADINLAR ( Cadılar )

Bayanlar biraraya geldiklerinde mutlaka evlerine temizliğe gelen bayanlardan bahsediyorlar uzun uzun, ve hepside genelde bu bayanlardan muzdarip, bu bu temizliğe gelen bayanların hepsi genelde güzel iş yapmıyor, ve genelde hepsi mutlaka temizliğe gelen bayanlardan daha çok yoruluyor ne hikmetse. Ayy şekerimle başlıyan, temizlikçi kadın şikayetleri bayağ bir tutuluyor onu anladım, yanlız ben pekk sessiz kalıyorum bu muhabbetlerde, ev sahibesi kadınlar, temizllikçi kadınlara karşı, verip veriştiriyorlar birbirlerini gaza getiriyorlar ve ortak muzdarip yönler arttıkça bir birlerine daha bir kaynıyor bu ev sahibesiii hatunlar, ben çok katılamadığım içinde muhabbetlere birden dışlanıyorum , çayım bittiğinde doldurmaya gerek bile gerek duymuyorlar, çay muhabettin yanında güzel gider , ee bende o muhabbete katılamadığıma göre ne meee çay benim dimi? Aslında bana yardım eden bir ablamız vardı annemin sevdiğceği, biriciğiydi kendisi, annemin ısrarlarına ve benım nerdeyse elinde büyümemin hatrıyla bir kaç kere bana gelmişti ama işi bıraktı üühhüüüüü üğğğğğğğğğğğ evet çok acıklı o herşeyimizmiş bari bişeyler öğretseydi öyle bıraksaydı bu dünyayı yada arkadan gelicek birilerini yetiştirseydi, çünki ben bak onun kadar iyi yapmazsan temizliği seni öldüreceğiz deseler yapamam ölürdüm herhalde, çokk iyiydi  ühhüüügggg. Neyse bu ev sahibesi hanımların hepsi, temizliğe gelen kadınlardan daha çok çalışıp,daha çok yorulup, onlardan daha daha daha iyi yapıyorlar temizliği, üstelik bunu kocalarına pek bir güzel yutturuyorlar da, şöyle bir olaya şahidim, benim eşin bacısı (ne oluyordu unuttum baldızmı görümce mi) kahvaltıdayım o gün onda temizlik de var evde bu bizim  ev sahibesi cadı bir kova birkaç bez birkaçda detarjan verdi kadına oda kadın aslında kendi alıcaktı da onlarıda bizim cadı yerlerini değiştirmiş, oturdu yanıma yedik içtik kahve keyfi yapıyoruz, ev sahibemizin kocası enişte bey aradı bizim cadının birden sesi düştü, ayy nolsun işte biliyorsun bu temizlik var mahvoldum her zaman ki gibi, enişte bey temizliğe gelen kadınla ilgili olumsuz bişyler söylüyor ki bizim cadı hıı mııı, yok mok, böyle şifreli yayına girdi birden, napalım işte iyi niyetten hep dedi öptü kocasını kapadı telf. Heyyy alooo ben varım burda ve gördüm tüm olayını yalanını dolanını bakışları attım ama hiç oralı olmadı bizim ev sahibesi, bir iki saat sonra temizlikçi kadının telf çaldı arayan oğluydu, iyim oğlum dedi canlı neşeli bir sesle, sanki tüm evi temizliyen o değil biziz, yok yok gelin akşam çok özledim çocukları, yok yok yapmasın hiçbişe, ben yaparım herşeyi dedi ve kapattı, ve kadın akşama oğlu gelini torunları geliceği için daha bir şevkle, güçle yaptı bitirdi işlerini, bizim cadı ev sahibesi,  kadın çıktı arkasından tam onu b....klamaya başlıycaktı lafı ağzına tıkdım, çıktım hemen kadının arkasından. Bu arada evi her zaman toz suz hanımlar keşfettim bende  bebelerinizin popolarını sildiğiniz ıslak mendil ve kağıt havlular saolsun dimiii sizi gidi sizilerrrrrrr.

4 Ekim 2011 Salı

ERKEKLER, EVLENDİKten SONRA NEDEN HİÇ DIŞARI ÇIKMAZLAR

6-7 senelik flört tarihimiz boyunca hafta sonları gece gündüz programlar yapardık eşimle, tüm günümüz full dolu geçerdi, şimdi yalvar yakar dışarı çıkarabiliyorum onu, evlendiğimizden beri, çok gereksiz geliyor şimdi  tüm bunlar ona. Sebebine gelirsek 2 senedir evliyim ve daha yeni anlamış bulunuyorum bu sebepleri , artık dışarı çıkmak istememe sebeplerini erkeklerin: aşk bitti de gerek duymuyorlar sanıyordum ama değil, hanımlar hiç alakası yok bize duydukları aşkla meşkle konunun, tamamen o kadar saçma sebepler ki  artık dışarı çıkmak istememelerinin nedenleri anlatınca bana hak vericeksiniz. Bir kere gündüz ayrı sebeplerden, gece ise tamamen farklı sebepleri var bunların. GÜNDÜZ SEBEPLERİ: Tamamen zaman ve para ile ilgili şöyle; artık dışarıda kahvaltıya, akşam yemeğine, sinemada izlenen filme para vermeyi gereksiz buluyorlar, tüm bunları artık evdede yapabilicekleri için hem zaman hem para tasarrufu olarak düşünüyorlar. Bu anlaşılabilir bir sebep tmm ok. Ama GECE SEBEPLERİ: Çok çok saçma Şöyleki; Biz kadınlar gece eğlenmek için çıktığımızda gerçekten eyleniriz şıkır şıkır hazırlanıp, müzik dinler,dans eder eğleniriz bizim için eğlence anlayışı budur BİZ EĞLENMEYİ BİLİYORUZ. Erkeklere gelince ben anladım ki eşimin artık gece eğlenmek için dışarı çıkmaya gereksinim duymaması artık evli olduğu için, gece dışarı karı kız bulmak için çıkmasına gerek kalmadığından, geçen gün sordum bunu ona eskiden eğlenmeye kız tavlamaya çıkıyorun hep değil mi? yani siz erkeklerde amaç hiç bir zaman dışarı çıkalım erkek erkeğe müzik dinleyelim dans edelim eğlenelim değil, sadece karı kıza takılmak, siz eğlenmeyi bu sanıyorsunuz, ne yazık, hiç gerçek den eğlenemiyorsunuz birilerini ayarlamaya çalışmakdan o zaman dedim ; eevveettt aa hakkaten öyle oluyormuş bak şimdi sen söyleyince dedi hatırladım . Yuhh dedim, kız tavlamaya gerek kalmayınca, gece erkek erkeğe dışarı çıkıp eğlenmeyede gerek kalmıyor bunlarda, ne saçma eğlenmeyi bile bilmiyorlar. Yazık onlara yaaa